Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Tolga Öncel Nickli Üyeden Alıntı Nasil knk ya yardim edelim GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Keşke yardım edebilsen de imkansız kanka yarın 12 ye kadar vaktim var bitiririm diyr hedefliyorum [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Kaldı 500 küsür sayfa Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi geçer geçer az kaldı sonra ebedi sınav :)
İyi geceler arkadaşlar...
Alıntı: acryvz Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler arkadaşlar... iyi geceler abi 8) buralar tam senlik kıvamda ama sen yoksun bak bi sabah gelip günaydın bir de iyi geceler :( özlettin be abi kendini
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı geçer geçer az kaldı sonra ebedi sınav :) abi bıktım öğrencilikten bitsin artık çalışmak istiyorum :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı abi bıktım öğrencilikten bitsin artık çalışmak istiyorum :D Yaşlı amcalar daha mı cazip geliyor bro? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Yaşlı amcalar daha mı cazip geliyor bro? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi şuanki duruma oranla evet abi :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı şuanki duruma oranla evet abi :D Bundan sonraki görüşmelerimizde eldiveni çıkarmadan selamlaşacağım seninle bro [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Bundan sonraki görüşmelerimizde eldiveni çıkarmadan selamlaşacağım seninle bro [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi ben ne yapıyorsam insan sağılığı için :D :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı şuanki duruma oranla evet abi :D 500 sayfa mi ? 50 amca mi ? Make your choice ?[emoji33][emoji33][emoji33] GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi