Yarın itibariyle dragking'imi servisten alacağım ve aldığım tazminatla kapsamlı bir custom işine girişeceğim. işlem bittiğinde fotoğrafları buradan yayınlarım. 8) detaylarıyla göz dolduran sağlam ve oturaklı bir makine olacak. :artiz:
Yazdırılabilir Görünüm
Yarın itibariyle dragking'imi servisten alacağım ve aldığım tazminatla kapsamlı bir custom işine girişeceğim. işlem bittiğinde fotoğrafları buradan yayınlarım. 8) detaylarıyla göz dolduran sağlam ve oturaklı bir makine olacak. :artiz:
İki bomba haberim var. 1. Tüm deri montlar 750 tl den satisa sunulucak ve asil bomba haber Regal Raptoru bu sene fuara biz getiriyoruz ve fuardan sonra Regal Raptor yetkili bayi ve servisiyiz :Rockn Roll:
Hepinize çok teşekkürler.
Perşembe - Cuma Fuara gidecek olan dikkatine...
2 adet 2 kişilk davetiye vardır.
isteyen alabilir.....8)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8bae627711.jpg bebekler geldi 8)
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
celil abi sen anlarsın benim motorda bayadır dikkat ediyorum sol egzozdan ses daha cok geliyo sağdan gücsüz geliyo daha az bugün usta baya baktı etti kompresormu dedi yani sağ taraf sol taraf kadar güç veremiyomus ya segman falan bişey yapılcak dedi yada silindirde bişey vardır dedi artık fuar dönüşü uygun bi zamanda baktırcam
Saat 00.45 ve ben hâla ofisteyim :( hiç takip edemiyorum forumu. biri özet geçsin :)
bütün Aileye iyi geceler yazıyorum ama bu forumda olmadığım anlamına gelmez buda böyle biline :cheesy::cheesy:
araştırmaya devam
Günaydın RaptorRiders. 8)
Günaydın ailem..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın raptorlar 8)
Günaydın RR ailesii :)
Günaydın RR 8)
Herkese Günaydınlar Raptor Riders :Rockn Roll:
Günaydın RaptorRiderS 8)
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar RR :artiz:
Herkese günaydınlar.......8)
ve...
Günaydın, iyi gün dilekleri, yazıları için TEŞEKKÜR...:)
(bugün tek tek tşk. zor geldi)
Herkeze benden bi günaydın[emoji2]
ANTALYA-MERKEZ
günaydın herkese :cheesy: 8)
Günaydın, yarın birinci gün ha :)
Günaydın RaptorRiders 8)
Günaydın RaptorRiders :)