abi ben sabah kalkıp koşuyom falan tekrar yatıyom bu saatte anca iyi bile yani bence :D :D
09.January.2018
nedemek
Alıntı:
Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı
abi ben sabah kalkıp koşuyom falan tekrar yatıyom bu saatte anca iyi bile yani bence :D :D
ya hep bir bahane hep bir bahane -_-
09.January.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
ya hep bir bahane hep bir bahane -_-
Sen kaçta uyandın abi [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
09.January.2018
nedemek
Alıntı:
Sen kaçta uyandın abi [emoji23][emoji23]
6:40 uyanıktım yatışa da 03:30 sanırım yatağa girişimdi... uykum çok kafayı zor ayakta tutuyorum :(
09.January.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
6:40 uyanıktım yatışa da 03:30 sanırım yatağa girişimdi... uykum çok kafayı zor ayakta tutuyorum :(
Ouvv abi o kadar erken kalkcan madem keşke erken yatsaydın
09.January.2018
nedemek
Alıntı:
Ouvv abi o kadar erken kalkcan madem keşke erken yatsaydın
bro zaten mevzu o uyku ile ilgili sorun yaşıyorum ya ben zaten :( geçen hafta ne güzel erken erken yatıyordum bu hafta yine patladık :'(
09.January.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
bro zaten mevzu o uyku ile ilgili sorun yaşıyorum ya ben zaten :( geçen hafta ne güzel erken erken yatıyordum bu hafta yine patladık :'(
Bide bi kere bozulunca düzen bi daha rayına oturtmak bozulması kadarda kolay olmuyor bugün erken yatarsın abi eve gidince uyuma 10.30 falan bi yat düzelir[emoji23]
09.January.2018
centaur
Alıntı:
Bro bak garantili bi uyku modu veriyorum sana. 300 Subhanallah de diyebilirsen. Diyemiyorsun ::::: Şeytan bakıyor zararı fazla , hemen gelip uyutuyor ::::: Tasdikli , denenmiş ,garantili metottur ;)