Günaydın millet günaydın furkan
ANTALYA-MERKEZ
Yazdırılabilir Görünüm
günaydın raptorriders :Rockn Roll:
Günaydınlar Herkese Raptor Riders ben bugün Fuar'a gidiyorum size bol bol resim çekicem :Rockn Roll:8)
Celil abi yine önden keşif yapıyosun he :cheesy: tamer karadağlı foto çekmek isterse senle yüz verme bu sefer :cheesy::cheesy:
Bir eskişehir sabahından günaydın RR ailesi 😊
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR ailesi 8)
Ankaradan bütün RR AİLESİNE tünaydın. Ankarada hava yağmurlu ve iğrenç bir rivayete göre duzelecekmis.
Celil abi resimleri bekliyoruz gerçi bu gün çok kalabalık olur millet millet almadan alayım die zengin tayfa dolusmustur
http://www.milliyet.com.tr/efsane-mo...aleri-2197981/
Filmdeki motosiklet geliyo sanırım fuara :)
bu soygundan başka hiç bişey değil, hele ki B sınıfı ehliyetin varsa kursa ne diye 770 tl para istiyolar, 1 saat direksiyon dersi için mi??? insanları nasıl sömürceklerini şaşırdılar...:twisted::twisted::twisted:
A2 den A ya geçti n mokoko oldun 640 lira peehhhhh
Motor aldığıma değilde ehliyet aldığıma sevindim valla.:artiz: Alacaklara allah yardım etsin 8)
Gece yağmur yağdığı için yerler çamur ve kirli motora kıyamadım pislenmeyin diye yürüyerek geldim hhahahaha
Allah benim gibi takıntılı arkadaşlara sabır versin :Rockn Roll:
Yağmur çamurda kıymayı geçtim temizlemesi var bir de 😃
Bugün bi aksilik oldu fuara gidemedim. Yarına gidicem eşimle bileti olan varmı fazladan millet.
regal gelmiyecek zannediyorduk.spyder daytona resimlerde boy boy
canerim sen istanbula hangi yoldan gidiyorsun ??
Günaydın RR'ın güzel insanları. Bu haftayıda bitirdik. Şimdiden güzel bi haftasonu diliyorum 8)
Günaydın RaptorRiders :)
Günaydın haftanın son okul ve iş günü cumartesi,pazar antalyada hava güneşli gözüküyor ✌
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RaptorRiders'lar :):Rockn Roll:
Herkese günaydınlar.....8)
Günaydın millet son iş gününüz hayır olsun 8)
ALdora kardeşim çevreyolundan direk kaptırıp geliyosun zaten :soru?
Günaydın RR ailesi. Ankara yine inanılmaz güzel bir hava var .
Haftasonu geldi .yarın yola çıkıyorum heyecan dorukta sizlerle tanisacagiz için.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c7bea60ba1.jpg
Günaydın raptir kaaptirlar
ANTALYA-MERKEZ
Günaydın RR ailesi :)
Herkese Günaydınlar Raptor Riders :Rockn Roll:
Bir haftanın daha sonuna geliyoruz bu hafta sonu büyük fuar buluşması var az kaldı :) :) :)
Günaydın RR bir haftanın daha sonuna geldik sayılır :Rockn Roll:
Herkeze bol neşeli günler Günaydın.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bgün fuara gidicek varmı millet. Biletli kişilerin cevabını bekliyorum::::::::::