Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun. Darısı olmayanların başına [emoji106][emoji106][emoji106] Mehmet A. Teşekkürler Mehmet abi
Berk, hayırlı olsun. 8)
Alıntı: kurt Nickli Üyeden Alıntı Rüzgar hem diyorsun 2 saat yetiyor hemde öğlen kalkıyorsun[emoji2] İstisnalar kaideyi bozmaz abi [emoji23] NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
Alıntı: spue Nickli Üyeden Alıntı Berk, hayırlı olsun. 8) Çok teşekkürler Süleyman abi :)
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Herkese Tünaydın RR ailesi sonunda ehliyetime kavuştum :Rockn Roll: Ooo kanka hayırlı olsun sonunda kavuştun 8):Rockn Roll:
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Herkese Tünaydın RR ailesi sonunda ehliyetime kavuştum :Rockn Roll: Berk Çarşamba motor ve ehliyet tatlıları senden o zaman :) Bu arada hayırlı olsun...
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Ooo kanka hayırlı olsun sonunda kavuştun 8):Rockn Roll: Çok sağol bro , sonunda kavuştuk yârimle
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Berk Çarşamba motor ve ehliyet tatlıları senden o zaman :) Bu arada hayırlı olsun... Ayıp ettin Ömer Abi tatlı olmadan olmaz zaten :Rockn Roll:
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Herkese Tünaydın RR ailesi sonunda ehliyetime kavuştum :Rockn Roll: oo hayırlı olsun şimdiden afiyet olsun hepimize :D
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Herkese Tünaydın RR ailesi sonunda ehliyetime kavuştum :Rockn Roll: gözün aydın berk hayırlı olsun.