Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın sınavlardan da geçmişim be[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bro tebrikler çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Bro tebrikler çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Eyvallah abi sağol[emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah abi sağol[emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yaza kafa rahat olacak tabi :) gerçi 1 dönem daha var ama olsun 8) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Yaza kafa rahat olacak tabi :) gerçi 1 dönem daha var ama olsun 8) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Abi ben muğladan yatay geçiş yaptım bazı derslerim sayılmadı yaza yaz okulu fix yani[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın sınavlardan da geçmişim be[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oğuzhan tebrik ederim Maşallah 8)
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın sınavlardan da geçmişim be[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oguzhan, tebrikler, sana sınav mı dayanır.:Rockn Roll:
Alıntı: spue Nickli Üyeden Alıntı Oguzhan, tebrikler, sana sınav mı dayanır.:Rockn Roll: Hahaha çok sağol abi [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Herkese günaydın sınavlardan da geçmişim be[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Öğleye kadar yat, sonra sınavlardan geç, gece çalışmanın faydası mı bu :) Tebrikler Oğuzhan, darısı diğer sınavlarına olsun...
Alıntı: Erman Nickli Üyeden Alıntı https://www.youtube.com/watch?v=9KYtZ6SRSGQ çok iyiydi bro :Rockn Roll:
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Öğleye kadar yat, sonra sınavlardan geç, gece çalışmanın faydası mı bu :) Tebrikler Oğuzhan, darısı diğer sınavlarına olsun... Hahahah abi gece çalışmak daha yararlı tüm öğrencilere tavsiye ediyorum[emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi