Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Ömer abi arkadaşın ehliyet sınıfı senin makinayı kullanmaya yetmiyor :) istese de kullanamaz :p ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Erman Nickli Üyeden Alıntı Ahaha :) kavgada söylenmez lan. Canı sıkılan benle uğraşıyor [emoji24] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Canı sıkılan benle uğraşıyor [emoji24] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi prospectsin olum sen artık tabi uğraşacağız seninle.. :)
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Canı sıkılan benle uğraşıyor [emoji24] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Motorun var mı senin 😃😎
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Canı sıkılan benle uğraşıyor [emoji24] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kaç kere dedim sana vereyim anahtarı çık turla soran olursa “motor benim “ dersin diye lafımı dinlemiyorsun bak şamarlıyolar sonra
sağlı sollu vuruyorlardı, acımıyorlardı ama haketmişti... önce ağzına geleni söyleyip ah aldıktan sonra artık burnu b.ktan kurtulmuyordu :) :::::
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı sağlı sollu vuruyorlardı, acımıyorlardı ama haketmişti... önce ağzına geleni söyleyip ah aldıktan sonra artık burnu b.ktan kurtulmuyordu :) ::::: Sanal dünya çok geniş 😀😀😀😀
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Motorun var mı senin 😃😠Uğur abi niye öyle diyorsun adamda 350 Daytona var kapı gibi , yürüründe hafif sendeleme var diye kalbini kırıyorsunuz
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Uğur abi niye öyle diyorsun adamda 350 Daytona var kapı gibi , yürüründe hafif sendeleme var diye kalbini kırıyorsunuz Eski mct ci o. Kalbi taş gibidir. Kırılmaz
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Eski mct ci o. Kalbi taş gibidir. Kırılmaz Yok abi ben motorun kalbi kırılacak diye korkuyorum , malum o biraz kırılgan...