Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Yok abi ben motorun kalbi kırılacak diye korkuyorum , malum o biraz kırılgan... Doğukan burdaysan çık ortaya. Kamuoyuna ses ver 😎
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Doğukan burdaysan çık ortaya. Kamuoyuna ses ver 😠Yine serviste falan heralde abi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Canı sıkılan benle uğraşıyor [emoji24] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi doğukan benimde canım sıkılıyor. o kadar çok sıkılıyor ki seninle bile uğraşamıyacağım :)
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Doğukan burdaysan çık ortaya. Kamuoyuna ses ver Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Yine serviste falan heralde abi ölü taklidi yapıyor :p
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı prospectsin olum sen artık tabi uğraşacağız seninle.. :) Prostat değilim ben.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Doğukan burdaysan çık ortaya. Kamuoyuna ses ver [emoji41] Abi şuan motorun yanına geldim toplicaz inş 🤪🤪 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Prostat değilim ben.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi yaşlandırma tekniği ile Doğukaan'ın prostatını bulduk Eklenti 923
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Abi şuan motorun yanına geldim toplicaz inş 🤪🤪 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İnşsllah birdaha bu cümleyi kurmazsın adamım 8)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı yaşlandırma tekniği ile Doğukaan'ın prostatını bulduk Eklenti 923 Abi prostat sırtta olmuyor mu? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı İnşsllah birdaha bu cümleyi kurmazsın adamım 8) Daha çook kurcam gibi [emoji13] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi