Yazdırılabilir Görünüm
iyi akşamlar raptor riders ailesi.
iyi akşamlar millet neredesiniz
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı sabah sabah uyandığımda "Osman abim evdemi?" mırıldanarak uyandım... -_- https://www.youtube.com/watch?v=7ujK61IbCEY ne günlerdi bro :)
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı hahahaa bence çok iyi olmuş :D :D :D Kedinin kızı dövdüğü videoya rakip olamaz ama nene de kendi kategorisinde kesinlikle sağlam duruyor ozi :::::
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Sanada metal men naber İyiyim abi motorsuz kadiköydeydim 🤣🤣 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı İyiyim abi motorsuz kadiköydeydim 🤣🤣 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Motorun olup kadıköyde olmamak vardı şimdi dimi ama 😂😂😂
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Motorun olup kadıköyde olmamak vardı şimdi dimi ama 😂😂😂 Otobüs minibüs alıştım artık ya..İstanbul kartımıda vizelettim miss gibi 1.25 basıyo 2tl ye avcılara geliyorum abi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Otobüs minibüs alıştım artık ya..İstanbul kartımıda vizelettim miss gibi 1.25 basıyo ������ 2tl ye avcılara geliyorum abi Kilometrede 0.5 kuruş yakıyon süper. Bu ayara dokundurma kimseye 😂😂😂
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Kilometrede 0.5 kuruş yakıyon süper. Bu ayara dokundurma kimseye 😂😂😂 Bi ege akdeniz turu yapayım diyorum bu şekilde sanada alalım bi kart abi aktarma yapa yapa turlarız yazın
Herkese iyi akşamlar RR ailesi