Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel. Hepimizin geleceğe odaklı planları var. Mesela ilk olarak benden sigara istemeyi bırakabilirsin. Minibüste 1.25. Buluşmada sigara. Yeter lan. Ümüğümü kuruttunuz. Hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Haklısın abi , bundan sonra dikkat edeceğim.
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel. Hepimizin geleceğe odaklı planları var. Mesela ilk olarak benden sigara istemeyi bırakabilirsin. Minibüste 1.25. Buluşmada sigara. Yeter lan. Ümüğümü kuruttunuz. Hahahaha Alıntı: BerkS Nickli Üyeden Alıntı Haklısın abi , bundan sonra dikkat edeceğim. Adam gaklı... bak ben sigarayı bırktım :):)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Adam gaklı... bak ben sigarayı bırktım :):) Sen?? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Geçmiş olsun abim. Hoşgeldiniz 8) Hosbulduk bro.. Sağolasın.. SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel. Hepimizin geleceğe odaklı planları var. Mesela ilk olarak benden sigara istemeyi bırakabilirsin. Minibüste 1.25. Buluşmada sigara. Yeter lan. Ümüğümü kuruttunuz. Hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bunlar orktan da beterler bro [emoji23] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Sen?? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tütünü bırktım abi elektronik içiyorum :) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Bunlar orktan da beterler bro [emoji23] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi nedir bu ork düşmanlığı yav
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel. Hepimizin geleceğe odaklı planları var. Mesela ilk olarak benden sigara istemeyi bırakabilirsin. Minibüste 1.25. Buluşmada sigara. Yeter lan. Ümüğümü kuruttunuz. Hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gördüğüm en harika isyan diyebilirim abi...
Yorucu bir günün ardından Orhan’a motoru aldık dönüyoruz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiakşamlar RR Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi