ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
07.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
o da biliyor bir cacık olmayacağını :::::
Olur mu bro ::::: Caner'in karizması yeter.. Nereye gitse rüzgarı önden gidiyor.. Kim bu çocuk diye afallıyor ortam..
07.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
Ömer Nickli Üyeden Alıntı
Mart ayında kafamdaki Çanakkale'ye şehitliğe sürmekti...
Eskişehir tarafına uzun süredir hepimizin planları vardı ama zamanı olup havanın güzel olduğu bir hafta sonuna denk getirilirse neden olmasın.
Belki organizasyon büyütülüp farklı atraksiyonlar yapılabilir. Neden olmasın 8)
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Mart ayında çanakkaleye gitmeyi bende çok istiyorum.
Ama Eskişehir planı gerekirse festivale gitmeyiz kardeşlerimize gideriz bu sefer abi. Kafamda bi taşlı iki kuşlu plan var.
Acayip mutlu oluruz o kadar söylüyorum :Rockn Roll:
07.Şubat.2018
Oğuzhan Ocak
Egzozlar değişti sinyaller geri alındı çantalar takıldı koltuk zaten müthiş bu sene festivallere giderken mola yok :D
07.Şubat.2018
nedemek
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
Olur mu bro ::::: Caner'in karizması yeter.. Nereye gitse rüzgarı önden gidiyor.. Kim bu çocuk diye afallıyor ortam..
Rüzgar Konan Caner :p
07.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı
Egzozlar değişti sinyaller geri alındı çantalar takıldı koltuk zaten müthiş bu sene festivallere giderken mola yok :D
Yakarım bu gezegeni diyorsun yani :::::
07.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
Rüzgar Konan Caner :p
Son elit insan , ütopik prens, hümanist şahsiyet ..
07.Şubat.2018
nedemek
Alıntı:
Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı
biz o konuyu dün konuştuk bro sen bir oku geçmişten bugüne gel :p tekrar masaya yatıralım :)
07.Şubat.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
biz o konuyu dün konuştuk bro sen bir oku geçmişten bugüne gel :p tekrar masaya yatıralım :)
Okudum abi ben hepsini uyandığımda ama benim olayım başkaa[emoji23][emoji23] koltuğu değiştirdim ben ayıptır söylemesi biraz rahatladı artçı için bayağı bayağı iyi olmuş öyle diyor artistliğim ondan[emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
07.Şubat.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
Yakarım bu gezegeni diyorsun yani :::::
Aynen abi valla mutluyum ben egzozlar yolda kafamı şişiriyomuş yoruyomuş onu farkettim böyle biraz sessiz sakin takılalım bakalım[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi