Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Düzelen havalara kütahya dahil değil[emoji23][emoji23] yolu düşen burdam geçecek olan varsa geçmesin geri dönsün[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Üzülüyorum senin adına bro [emoji23] Bir de güya Ankara soğuk derler SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Havaların düzelmesi yakın diye fırtına öncesi sessizlik mi bu yoksa herkes işte yada okulda mı[emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi herkes pazartesi sendromunda... :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı herkes pazartesi sendromunda... :) O aklıma gelmedi abi ama bende sendromlardayım[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı günler
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı O aklıma gelmedi abi ama bende sendromlardayım[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Neyin sendroöu la öğrenci öğrenci? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Neyin sendroöu la öğrenci öğrenci? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Abi 1 aydır kalem almadım elime bugün bi gittim 8 4 beynim duman atıyor[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Neyin sendroöu la öğrenci öğrenci? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Abi bir öğrenci olarak incindim bu söylediğine :D , hele sınav haftası da eklenirse bu duruma vay halimize... F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Chopper_alp Nickli Üyeden Alıntı Abi bir öğrenci olarak incindim bu söylediğine :D , hele sınav haftası da eklenirse bu duruma vay halimize... F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çalışana sürekli final haftası bro :) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Çalışana sürekli final haftası bro :) çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Berk ölüler( yada öğrenciler) zannediyor ki diriler her gün helva yiyiyor [emoji869][emoji23] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Berk ölüler( yada öğrenciler) zannediyor ki diriler her gün helva yiyiyor [emoji869][emoji23] SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bayılmayı ölmek zanneden tayfa mı abi? [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi