Cihan kaçırdı o zaman ödülü.. :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
EMRE ABIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN. NICE MUTLU YAŞLARA. :)
Fazercı geldı bana laf attı. Ben de dedım kımse benım boynuzuma laf soyleyemez. Benım hıc bır sucum yok Salıh abı. Fazercı ıste. Sakaryada ya korkmuyo Raptorriders İstanbul'dan! :lol: :mrgreen:
Ya vallah murat abı boyle bır soylentı var ortalarda, kımın yaydıgını da tahmın edebılıyorum, boyle yesil yesil gıbı.. :mrgreen: Ama hıc de oyle bırsey yok. Ben hızlı gıtmıyorum onlar yavas gıdıyor. Rölativite. :mrgreen:
Emre dogum gunun kutlu olsun,raptorriders ailesi ile nice yaslar gorursun ins:)
Hepimize iyi pazarlar ,selamlar:)
Emre doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara işallah nazar8)
An itibarı ile Başakşehir'de yağmur başladı. Güneşi özledik:(
Arkadaşlar hayırlı Pazarlar cümleten :) Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, hep beraber nice yıllara inşallah :)
Valla Salih 31 diyolar ama ben hala 30' a girmediğimde diretiyorum :p :p
burda da yağmura var hatta motor üstünde yakalandım
sağolsun terleme eşofmenları gram su sızdırmadı
emrecim doğum günün kutlu olsun,ne zaman rütbe atılıyorsun beklemedeyiz
Yaaa arkamdan ne dedikodular ne olaylar yaaa.. ortamı boş bulmayın arkadaş :x:x :p
Ya benim kanka askere gidiyo da, ona bi asker haftasonu tertipledik 2 gündür onunlaydım. kirve gibi bişeydim yani. ama tabi bol bol motor tepesindeydim bol bol gazladım. :mrgreen: hem bir haftanın verdiği özlem hem kış uykusundan önce artık son demleri.. biraz tadını çıkarayım dedim de.. Arkamdan forumu baya kaynatmışsınız maşallah.. Hele Salih abi :p:p Naptın abi yaa. O boynu yamulan mı benim yoksa "boynu bükük" :p Eralp'i de baya gazladınız böyle alttan alttan körüklediniz maşallah. Çocuk iyi bilendi bana..
Yani iki gündür bilgisayar başına geçemedim. Sabah ne kaçırdım ben süpriz :? Gerçi olsun yabancıya gitmemiş, Salih abiye gitmiş :cheesy:
hafta sonu iyi geçmiş geçen hafta çok yorulmuştun sitres atmış rahatlamışsın iyi olmuş 8)
Büyük ödül buymuş kaçırdın Cihan :mrgreen::
http://www.youtube.com/watch?v=Csp5UUqaTjM
Cihan forumu boş bırakma 8).. Geyikleri boşver, sabah aradık seni, bir Allahın kulu iki satır yazmadı..:(
Ben de hep burdayım! :mrgreen:
Bugün pazartesi.. Sendromuna gurban olduum :p
GÜNAYDINLARR TÜRKİYE, iyi bir hafta diliyorum RR ailesi... Hayırlı, sağlıklı, mutlu bir hafta geçirmeniz ümidiyle... :mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy:nazarnazar
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ne makine ama değil mi? 26,500 $ Amerika daki fiyatı.. Burada 100 tl yi bulur herhalde :(
Bir zamanlar Aziz Üstel'in programı vardı. Program bitiminde aynı sözü söylerdi ''Ben hep buradaym.. Beklerim efendim''
Günaydın herkese.. :) İyi haftalar :cheesy:
Transformers gibi oldu... "Biz buradayız, sizleri de bekliyoruz" :mrgreen:
Günaydınlarr regal raptor ailesi.
GÜNAYDINNNNN RAPTOR RIDERS İYİ HAFTALAR HERKESE nazar:cheesy:
Cümleten günaydın arkadaşlar, iyi haftalar :cheesy:
Tünaydın herkese
Geçmiş olsun özgür, Allah acil şifalar versin
Eraydan haberim yok şimdi senden duydum
özgür çok geçmiş olsun işallah annenin durumu iyidir allah şifalar versin :(
eray çarşamba günü asker kütahya hava er eğt. kısa dönem yapıcak allah güle oynaya gidip gelmeyi nasip etsin :)
Geçmiş olsun hocam.