Yazdırılabilir Görünüm
neden kızsın yahu :D
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Yook kiskanmaz kardesim,facerci ya saracak yer ariyor o:cheesy: Herkes sarıyo, demek ki çok seviliyor kuzen...
Vaay atsan atılmaz satsan satılmaz ha.. Sen bu haftasonu gelsene bu tarafa doğru. şeker vercem bak 8)
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Vaay atsan atılmaz satsan satılmaz ha.. Sen bu haftasonu gelsene bu tarafa doğru. şeker vercem bak 8) Bana mı dedin... Yok almimm sağolll sonra dağda düşerim müşerim mazallah...
Yok yok. müvekkilime dedim.
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Yok yok. müvekkilime dedim. Aman iyi, yırttık desene... :mrgreen:
hatlar fena karışık hiç araya girmiyorum :D
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Vaay atsan atılmaz satsan satılmaz ha.. Sen bu haftasonu gelsene bu tarafa doğru. şeker vercem bak 8) Sen niye boyle oldun olum ya :cheesy::cheesy:
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı hatlar fena karışık hiç araya girmiyorum :D Evet haklısın hatlar fena karıştı... neyse ben susayım artık...
Alıntı: av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Sen niye boyle oldun olum ya :cheesy::cheesy: Benim yüzüme nolmuş :?