Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dipçik gibi çocuk :::::
18.Şubat.2018
CELİL
Vaaay maşallah karizmaya bak 8) 8) 8)
18.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
emret komutanım :::::
Ahahahaha :) Beni hiç böyle hayal etmemiştin değil mi ? Hep sakallı ,kıllı-kılçıklı ::::: when i was young bro , when i was young 8)
18.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Vaaay maşallah karizmaya bak 8) 8) 8)
Yok Başkanım ne karizması :) Berk e ve forumdaki gençlere yoklama çekeyim dedim ::::: Askerden kaçan var mı ahali ?
18.Şubat.2018
CELİL
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
Yok Başkanım ne karizması :) Berk e ve forumdaki gençlere yoklama çekeyim dedim ::::: Askerden kaçan var mı ahali ?
:) :) :) :)
18.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
emret komutanım :::::
Askerlik deyince sesi-soluğu kesilenler beri gelsin :::::
18.Şubat.2018
nedemek
Alıntı:
Ahahahaha :) Beni hiç böyle hayal etmemiştin değil mi ? Hep sakallı ,kıllı-kılçıklı ::::: when i was young bro , when i was young 8)
hayal etmeye gerek kalmadı abi geçenlerde bir parlamıştın o zaman gördük hatta bizim konan ve ozzy'ye sordum arkadaş yeni üye mi diye yok İlker abi dediler :)
18.Şubat.2018
nedemek
Alıntı:
Askerlik deyince sesi-soluğu kesilenler beri gelsin :::::
mecburi çürükler sayılıyor mu abi :(
18.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
hayal etmeye gerek kalmadı abi geçenlerde bir parlamıştın o zaman gördük hatta bizim konan ve ozzy'ye sordum arkadaş yeni üye mi diye yok İlker abi dediler :)
Ahahahahaha :) Lakin o dönemler saçların az da olsa önü vardı balkon bölgeleri imara açılmamıştı :)
18.Şubat.2018
centaur
Alıntı:
mecburi çürükler sayılıyor mu abi :(
Şu anki sistem olmuş olsaydı veyahut mesleği o yönde seçmeseydim bizzat asker kaçağı olurdum bro..