Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı mecburi çürükler sayılıyor mu abi :( Sağlık hususu çok hassas bir konu.. O husus söz konusu ise akan sular durur..
Eklenti 987 Hangisi benim?
Eklenti 988 Hangisi?
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Eklenti 987 Hangisi benim? Kesin sağdaki meraklı olan [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Kesin sağdaki meraklı olan [emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Koca kafalı olan demek istedin sanırım ::::: Ahahahaha :) Evet , o meraklı şinik benim..
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Koca kafalı olan demek istedin sanırım ::::: Ahahahaha :) Evet , o meraklı şinik benim.. Ahhahaha koca kafalı olması sen söyleyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti abi :):):) meraklılık benim tarafta ele verdi seni ::::: çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı eee buralar hep dutluktu mu demek lazım ne bu sessizlik? Abi iş güç herkes koşturuyor [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Sessizliği bozayım ; Eklenti 986 ''When Upons Time In Mexico '' isimli çalışmam ::::: Maaşallah... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Eklenti 987 Hangisi benim? İkizin mi bu? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese iyi geceler RR sendromsuz güzel bir haftaya başlamanız dileğiyle :)