Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CaNeR Nickli Üyeden Alıntı Mobing bende ters etki yapıyo abi dalasım geliyo :cheesy: Paydos ette ondan sonra konuş sen la :::::
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı hahahahaha iskoçyalı nerden çıktı kanka ben kendimi daha çok meksikalı hissediyorum :D Hahaha öyle derler ya ondan dedim. Yoksa biliyorum kardesim, damarlarında meksikalı kanı akıyor. [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Hahaha öyle derler ya ondan dedim. Yoksa biliyorum kardesim, damarlarında meksikalı kanı akıyor. [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben ilk defa duydum cahillik işte[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı hahahahaha iskoçyalı nerden çıktı kanka ben kendimi daha çok meksikalı hissediyorum :D Bah hele. Meksikalıya bah. :l
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Ben ilk defa duydum cahillik işte[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ögrenmis oldun kardesim[emoji23]. Bunlar hep Braveheart- freedom [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Bah hele. Meksikalıya bah. :l Beğenmedin mi abi nereli olayım kenya?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Beğenmedin mi abi nereli olayım kenya?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bağcılar :::::
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Bağcılar ::::: Doğduğumda konum atsalar bu kadar isabetli olamazdı[emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Antrenmana gidiyorum bu şarkıyı dinlemeyen varsa bence kesinlikle dinlesin(disturbed down with the sickness) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Doğduğumda konum atsalar bh kadar isabetli olamazdı[emoji23][emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Nerde o şans. Gps aranıyor diye diye burada kaldın 😂😂😂😂😂