Yazdırılabilir Görünüm
Herkeese günaydın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın ve iyi hafta sonları diliyoruz tüm RR milletine :utangaç:
Herkese iyi pazarlar.
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı mehmetin +1mi o :D Aynen bro ::::: Memo'yu görecektin mirket gibiydi :Rockn Roll:
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Aynen bro ::::: Memo'yu görecektin mirket gibiydi :Rockn Roll: ben bunu nasıl kaçırırım ya offf off :D :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı ben bunu nasıl kaçırırım ya offf off :D :D Uysal bir sincap,dingin bir gelincik, mağrur bir tavşan misali hazır ve nazırdı ::::: Yenge ne isterse Memo o idi :)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Uysal bir sincap,dingin bir gelincik, mağrur bir tavşan misali hazır ve nazırdı ::::: Yenge ne isterse Memo o idi :) hahahahaha abi sen anlattıkca gülüyorum benle dalga geçiyolardı :D :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı hahahahaha abi sen anlattıkca gülüyorum benle dalga geçiyolardı :D :D Esas Conan bombaydı sen mevzuyu bilmiyorsun ::::: Yenge grip olmuş , çorba yapmış ,evi toparlamış ,hizmette kusur etmemiş. Yorgun geldi buluşmaya garibim ..
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Esas Conan bombaydı sen mevzuyu bilmiyorsun ::::: Yenge grip olmuş , çorba yapmış ,evi toparlamış ,hizmette kusur etmemiş. Yorgun geldi buluşmaya garibim .. elinin hamuruyla buluşmaya geldi demek vay gidi conan vayy :D :D :D
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı elinin hamuruyla buluşmaya geldi demek vay gidi conan vayy :D :D :D Berk ve Acar Abileri de muhakkak bu detayı gözden kaçırmaz diye umuyorum 8) Zaten buluma başlığına alel-acele bi yorum yapıp yine kayboldu.. Niye ? İşi var :) Benim fedakar,cefakar,hamarat Conan kardeşim :Rockn Roll: