Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Aycan Hocam gecmiş olsun. Ilacla 7 gunde , ilacsiz 1 haftada gecer , biliyorsun. Nurofen 5 - 6 saatlik bi rahatlama sağlıyor. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sağolasın Raci hocam. ben ilaç kullanayım o halde 1 hafta çekemem şimdi.
Alıntı: Eray Gürman Nickli Üyeden Alıntı geçmiş olsun aycan abi dikkat etmek lazım MART şakaya gelmez Aynen öyle Erayım kar yağmadı ki mikroplar kırılsın. Onların yerine biz kırılıyoruz. Hadi bu sene bizden olsun.
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Herkese Günaydınlar Raptor Riders 8) Aycan geçmiş olsun :( Teşekkürler başkanım.
Günaydın RR İstanbul’da hava mis, tam buluşmalık
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı İstanbul için buluşma vakti :) Tüm aileye günaydın... Biliyorum abi çook özlediniz beni.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı Günaydın millet. nihayet grip sırası bana da geldi. :yorgun: dökülüyorum Abi geçmiş olsun [emoji20] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Biliyorum abi çook özlediniz beni.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Motorla mı geleceksin yoksa :)
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Motorla mı geleceksin yoksa :) Hayır ama bu seferde t shirt ile gelicem 🤣 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı Günaydın millet. nihayet grip sırası bana da geldi. :yorgun: dökülüyorum Geçmiş olsun. Acil şifalar
Alıntı: bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı Hayır ama bu seferde t shirt ile gelicem 🤣 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Onunla hep görüyoruz zaten, görmediğimizle motorla gel :)