Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Burdayım abi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi nabüyün :D staj ne zaman başlıyor? :D :D
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı nabüyün :D staj ne zaman başlıyor? :D :D İyi abi valla ne olsun staj 2 3 hafta donra başlar abi[emoji23][emoji23][emoji23] sen nabıyon[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı İyi abi valla ne olsun staj 2 3 hafta donra başlar abi[emoji23][emoji23][emoji23] sen nabıyon[emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi sporda cılkım çıktı bilgisayar başından kalkıp yatağa gitmeye eriniyorum şuan :)
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Ben de uzun süreden sonra gerci o kadar da uzun degil ya :) geldim bro. Yarin yolculuk var heyecan basti yahu SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İlk uzun yolda olur bende de olmuştu sakin ol güzelce uykunu al kanka heyecandan uyumamazlık yapma[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı sporda cılkım çıktı bilgisayar başından kalkıp yatağa gitmeye eriniyorum şuan :) Saat daha 9 abi ne yatağı[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı İlk uzun yolda olur bende de olmuştu sakin ol güzelce uykunu al kanka heyecandan uyumamazlık yapma[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Insallah uyuyabilirim kanka ya [emoji23][emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Saat daha 9 abi ne yatağı[emoji23][emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi iki gündür doğru düzgün uyuyamıyorum ya yarın da kutsal çarşamba :) malum uyku şart :)
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Insallah uyuyabilirim kanka ya [emoji23][emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi uyu uyu mutlaka uykunu iyice al uykusuz uzun yola çıkma sakın uzun yolda çabuk dikkatin dağılır dinç olman lazım 8)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı uyu uyu mutlaka uykunu iyice al uykusuz uzun yola çıkma sakın uzun yolda çabuk dikkatin dağılır dinç olman lazım 8) Tamamdır abim bi 2 saate yatarim uyurum araba ile cok yaptim da motorla bir ilk olacak motor hata affetmez sonucta [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Tamamdır abim bi 2 saate yatarim uyurum araba ile cok yaptim da motorla bir ilk olacak motor hata affetmez sonucta [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi rüzgar çarpması diye bir olay var motorda uzun yolda belli bir süre sonra salak gibi oluyorsun o yüzden uyku önemli 8)