Benim hatunun forumdan haberi var bütün gün okuyup duruyo sonrada oraya gittinmi buraya gittinmi diye soruyo şimdi Kartepe mevzumuz var hatta üye bile olmuş olabilir şimdi başlar artık motorumu satılığa çıkarmış diye
Yazdırılabilir Görünüm
konu dışı olacak ama celil abi ve moderatorlerimiz ERALP e şiddetle katılıyorum "BEĞEN" butonu olmalı "TEŞEKKÜR" tam karşılamıyor bazen beğenmek icap ediyor yetkililere duyurulur...:)
Vbulletin'de böyle bir eklenti var. aidikurt bu eklentiyi siteye ekleyebilir. Tabi ekler mi bilmiyorum :|
Cihan arabada ok ama motorda hiç adetim değil, daytona varken de pek hesap yapmıyordum. Uzun yola çıkmam lazım :mrgreen: Mesela Daytona varken sana gelirken 1 depo ile gelmiştim..
Emrehan sakın ağlama.:mrgreen: İki tane lastik istiyor, 700 tl :mrgreen: Garaj yaptırdım 750 tl. Bu yaz bakımı gelecek 500 tl. Bırak ben ağlayayım:p
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
Cevdet hayırlı olsun Allah gönlündekini nasip etsin inş.8)
Bu gün o kadar geyik yapılmış ki okumaktan fenalık geldi, Ağanın makineyi satıp satmadığını anlamadım.:mrgreen::mrgreen: Sattıysan sana da Allah gönlündekini nasip etsin inş Ağacım8)