Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı bu gidişle taşı deleceksin sen bakıyorum :) :) o kolay iş :Rockn Roll:
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı buraya yeni geçiş yaptım ya abi :D Olm yeni dediğin nerdeyse 8 ay olacak ::::: Bu mudur yeni ?? Yeni denilen şey ilk bir hafta bilemedin on gündür :x
Alıntı: MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı o kolay iş :Rockn Roll: taşı delen yerlerini yirim :D :D
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Yavrum yedi dediğin nerdeyse 8 ay olacak ::::: Bu mudur yeni ?? gelin -> dar yer ilişkisi abi işte :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı gelin -> dar yer ilişkisi abi işte :) Bro bu Conan ın bölüm bayağı bayağı algoritm-zennelik tarzı bişey sanırım :)
Hava güzel olunca herkes ya bi yerlere kaçmış yada erkenden mayışmış..
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Bro bu Conan ın bölüm bayağı bayağı algoritm-zennelik tarzı bişey sanırım :) ben artık conanı ciddiye almıyorum abi söz verip bugün de ekti beni arkadaş...
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ben artık conanı ciddiye almıyorum abi söz verip bugün de ekti beni arkadaş... Şirket lan o ::::: Yeni mi anladın ? Ahahahahaha :) Karabatak misali.. Bi bakmışsın burada ,bi bakmışsın 100 metre ilerden çıkarmış kafayı..
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Sercan ile (sercaneses) tanıştık [emoji869]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef3876c1b8.jpg SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bi uyutmadiniz su adami redbull elinden dusmuyor :D Sent from my TURKCELL T50 using Tapatalk
Alıntı: borazamet Nickli Üyeden Alıntı Bi uyutmadiniz su adami redbull elinden dusmuyor :D Sent from my TURKCELL T50 using Tapatalk Yaşlanınca seni de görücez :::::