İzin işini hallettin yani yürübe Deniz kimgeçer seni
Yazdırılabilir Görünüm
İzin işini hallettin yani yürübe Deniz kimgeçer seni
Kino baba, Okan topragım, vardınız mı Eskişehir'e... Olay yerinden ilk görüntüleri alsak sizden sıcak sıcak...
Vay be, 1 senede sanal ortamda kurulan dostluklar ve nihayetinde bir araya gelme... Şaka maka yaptığımız çok büyük iş. İşte motorcu ruhu, işte Regal kardeşliği...
Gaza gelmem mi :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ben su an Ankara dayım kısmetse yarın eskisehirde olacam
Okan da yola cıktı eskisehire doğru kısmetse aksamüstü Eskisehir de olacak
haydiyin arkadaslar ESKISEHIR'e
geliyom Eskişehir bekle beni...
Saat 12.04 Kino Baba Ankara da. Çocukları gezdirecek ve akşam buluşacağız yarın da Eskişehir e geçecek.
Okan şimdi yolda, Samsun dan çıkalı 1 saat olmuş Havza daymış. Direk Eskişehir e geliyor.
Ara ara haberleri sunarım, sayın dinleyiciler.
Sagol Aksu ağabey...
Cumartesi buluşacağımız arkadaşlar için minik bir hatırlatma: Depolarımız tam dolu olsun... Kaliteli benzin için Bostancı Shell'i tavsiye ederim. Kapıdağ dönüşü Bursa yolunda grup olarak benzin aldık, motorlar yokuş aşağı 100'ü zor gördü. Normalden 60-70 km önce de depo bitti zaten...
Carrefour'dan hep beraber çıkacağız. Eğer sayımız fazla olacaksa, Arabalı vapur çıkışı, Yalova'da alt gruplara ayrılırız...
Kaldı iki gün... Yarın, şafak doğan güneş diyecez...
Gideceğimiz yerde cep telefonları çekiyormu, bilen varmı.
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
BEN HARİÇÇÇÇÇÇÇÇ ! :evil: :evil: :evil:
E BOŞUNA SPPEDY DEMEZLER BANA ! :D :D :D
Avea çekmiyor baba, Türkcell kısmen, Telsimi de bilemiyorum..
Desenize tamamen özgür ve bizbize olucaz :cheesy: :cheesy: :cheesy: :oops:
Kapıdağda telefon çekmediği için çok zorlandık biliyorsunuz, ama bizde zaten doğayla baş başa olmak istemiyoruz mu al sana doğa, ama ben her ihtimale karşı uydu teşkilatınıda getireyim :roll: