biladerde ybr125 mevcut..42000 de..yemin olsun daha alet değmedi..bizzati şahidimdir yani..temiz kullan temiz bak km önemli değil..
Yazdırılabilir Görünüm
biladerde ybr125 mevcut..42000 de..yemin olsun daha alet değmedi..bizzati şahidimdir yani..temiz kullan temiz bak km önemli değil..
Doktorum abim kalbimiz bir.. 8)
Siz burada bu kadar takışıyorken yanyana geldiğinizde neler yapacaksın merak ettim açıkçası...
Dostluğumuzu perçinliyoruz burda. Ben izmire geldiğimde gül çiçek olcaz. :mrgreen:
Konustum simdi elemanla,temiz kazasiz yatmasiz bakimlari zamaninda yapildi gbi kliseler saydirdi,sonra top case yok,on balata vericem 13000 e son diyor ama ugrasmak lazim ki 12750-12800 e dusurmek icin:x,bir sonradan 100 lira civarina yaptirdigi on arka ledler saglam olmus,onu da alinca yaptirmak farz olur:mrgreen:
Birde sunu kestirdim gozume,bir yorum yapin km dusuk,temiz gbi,cantali ama ilan tarihi eski
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8378228/detay/
Aga sen bakma:p:p
Alakasız bir mevzudan bahsedeceğim... Lütfen bazı arkadaşlar özel msj kutularını kontrol edebilirler mi?
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden ne zaman görmeye gideceksiniz??? pazarlığı motor başında canlı parayı göstererek te yaparsınız ;)