Kanka hani beni ise aldircaktin o nasi olcak simdi [emoji848][emoji848]
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka çalışmaya ayrı ziyarete istemiyorlar, hep çalışalım istiyorlar jshshsh sanki robotuz
NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
13.Nisan.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı
Heh abim benim motorda yine ariza cikti sasirdik mi hayir [emoji23] Ön takimdan zirilti sesi geliyor ve zincir dislileri bozuldu sanirim
Olum motora nabıyon nasıl sürüyon yalovadan basabas sürdüm 160 kilo taşıdı tık demedi motor[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13.Nisan.2018
mersinorhan
Alıntı:
Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı
Olum motora nabıyon nasıl sürüyon yalovadan basabas sürdüm 160 kilo taşıdı tık demedi motor[emoji23]
Kardesim gelmis be nerelerdesin wpden de ben yazmasam yazmiyon hic [emoji23]. Kanka ne bileyim anlamiyom ki ben de
13.Nisan.2018
mersinorhan
Alıntı:
Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı
Kanka çalışmaya ayrı ziyarete istemiyorlar, hep çalışalım istiyorlar jshshsh sanki robotuz
Hep bunlar kapitalizm kanka ajsjsjd
13.Nisan.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
Kardesim gelmis be nerelerdesin wpden de ben yazmasam yazmiyon hic [emoji23]. Kanka ne bileyim anlamiyom ki ben de
En son ben yazmadım mı [emoji23] ben hep buralardayım sen yoksun [emoji23] valla çözemedim gayet sağlamdı sanki o kadar baktırdık denedik sıkıntı yoktu[emoji23][emoji23]
13.Nisan.2018
Rusgarguler
Alıntı:
Hep bunlar kapitalizm kanka ajsjsjd
Aynen kanka jdjd
13.Nisan.2018
mersinorhan
Alıntı:
En son ben yazmadım mı [emoji23] ben hep buralardayım sen yoksun [emoji23] valla çözemedim gayet sağlamdı sanki o kadar baktırdık denedik sıkıntı yoktu[emoji23][emoji23]
Kanka sinav haftasi ödevler falan bakamadim ya bi arada program bozyldu zaten.. en son ben yazdim kanka ss atarim bak [emoji23]
13.Nisan.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
Kanka sinav haftasi ödevler falan bakamadim ya bi arada program bozyldu zaten.. en son ben yazdim kanka ss atarim bak [emoji23]
Valla bilmiyorum olabilir bende bursaya gelmiştim döncem pazar günü bakalım [emoji23]
13.Nisan.2018
mersinorhan
Alıntı:
Valla bilmiyorum olabilir bende bursaya gelmiştim döncem pazar günü bakalım [emoji23]
Hmm anladim nasi oralar kanka daha gecen oradaydim gerci 2gunluk geldim de aklima gelmedi hic bursada olacagin