abii sen daha görmedin beni ben seviyorum böyle arada kaybolmayı yoksa ali abiyle erdem abi özlemiyorlar beni özleteyim diye kayboluyorum :D
15.Nisan.2018
DarkWolf
Alıntı:
Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı
Kapanış yaptım da yine erken kaçtım yoksa 1 saatim daha vardı amaan sıktı artik değişiklik lazim
NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
var mı kafanda bir değişiklik planı kanka
15.Nisan.2018
nedemek
Alıntı:
DarkWolf Nickli Üyeden Alıntı
iyi abi uğraşıyorum bende hayırdır inşallah kötü bir durum yok ya bel ile ilgili
geçen hafta biraz süratli şekilde sertçe çukura girdim ağrıyor o yüzden biraz :/ toparlarım bir kaç güne haftaya toparlamış olmam lazım mutlaka Cuma'dan önce
15.Nisan.2018
Rusgarguler
Alıntı:
var mı kafanda bir değişiklik planı kanka
Tunustaki Bigosa geçmeyi planlıyorum yada çok daha farklı onun daha zamanı var şimdilik şube değiştirmek
15.Nisan.2018
DarkWolf
Alıntı:
nedemek Nickli Üyeden Alıntı
geçen hafta biraz süratli şekilde sertçe çukura girdim ağrıyor o yüzden biraz :/ toparlarım bir kaç güne haftaya toparlamış olmam lazım mutlaka Cuma'dan önce
aman abi dikkat et kendine bizimkiler pek yol yapmaktan anlamıyorlar o yüzden bizim dikkat etmemiz gerekiyor geçen bende bi çukur gördüm sanırsın 15 katlı bina temelini kazmaya başlamış mübarek
15.Nisan.2018
DarkWolf
Alıntı:
Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı
Tunustaki Bigosa geçmeyi planlıyorum yada çok daha farklı onun daha zamanı var şimdilik şube değiştirmek
iyi fikir kanka değişiklik belki seni de biraz rahatlatır
15.Nisan.2018
Emredemir
İyi heceler RR
15.Nisan.2018
nedemek
Alıntı:
aman abi dikkat et kendine bizimkiler pek yol yapmaktan anlamıyorlar o yüzden bizim dikkat etmemiz gerekiyor geçen bende bi çukur gördüm sanırsın 15 katlı bina temelini kazmaya başlamış mübarek
Geçen hafta sürüş eğitimine gittiğimde dağ yollarında tam viraj dönerken birden yolu dik kesen çukur vardı kaçamadım geçer bir kaç güne olmadı iğne falan toparlarız ;)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi