Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Abi şimdi iğnemi yedim eve geldim yoğun kas spazmı kas omurilik arasına sıkışmış ve o yüzden kramp halinde kalmış çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi İbrahim çok geçmiş olsun :(
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Çok geçmiş olsun abi :/ Eyvallah Caner sağolasın akşama görüşelim sana süprizim var [emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı İbrahim çok geçmiş olsun :( Sağol Celil abim çok teşekkürler çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
çok geçmiş olsun abicim dikkat et kendine
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Abi şimdi iğnemi yedim eve geldim yoğun kas spazmı kas omurilik arasına sıkışmış ve o yüzden kramp halinde kalmış çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi geçmiş olsun bro. ginsengdendir o ginsengden :cheesy:
Alıntı: Erman Nickli Üyeden Alıntı geçmiş olsun bro. ginsengdendir o ginsengden :cheesy: Kesinlikle enerji yüklenip gevşeyemeyince gibseng yüzünden böyle oldu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Selamlar. İbrahim geçmiş olsun.
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Kesinlikle enerji yüklenip gevşeyemeyince gibseng yüzünden böyle oldu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Geçmiş olsun koca adama birşey olmaz 8)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Abi şimdi iğnemi yedim eve geldim yoğun kas spazmı kas omurilik arasına sıkışmış ve o yüzden kramp halinde kalmış çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Büyük geçmiş olsun gardaşım.. Allah sifasini tez zamanda versin.. Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah Caner sağolasın akşama görüşelim sana süprizim var [emoji23] çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi İşin içinde ginseng falan olunca o sürpriz sakata bağlamasın [emoji23] Şahsen ben istemem bana böyle bi sürpriz yapılsın.. Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.