Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Chopper_alp Nickli Üyeden Alıntı Hmm neden olmasın, güzel fikirler beğendim. [emoji23] Bizim okula gel de millet gerçek motorcuları görsün... Burdakiler hep faso. [emoji3] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Anlastikk haberleselim o halde ;) SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Greywolf Nickli Üyeden Alıntı Eklenti 1271 Iyi geceler Abi yarın haftanın son günü erken kacma bu kadar [emoji23] NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
Alıntı: Greywolf Nickli Üyeden Alıntı Eklenti 1271 Iyi geceler Iyi geceler abimm SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Abi yarın haftanın son günü erken kacma bu kadar [emoji23] NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi. Rüzgar hali abi [emoji23] nereye böyle daha karpuz kescez, zencileri falan konusucaz ahjsjdkd SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Greywolf Nickli Üyeden Alıntı Eklenti 1271 Iyi geceler İyi geceler abi, yarın için orhanla hazırız [emoji23]🤚 F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Rüzgar hali abi [emoji23] nereye böyle daha karpuz kescez, zencileri falan konusucaz ahjsjdkd SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dostum yarın dayak yemeyiz dimi çok mu gaza getirdik sence [emoji23] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Chopper_alp Nickli Üyeden Alıntı Dostum yarın dayak yemeyiz dimi çok mu gaza getirdik sence [emoji23] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dükkana cekmeseler bari [emoji23][emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Dükkana cekmeseler bari [emoji23][emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Orhan tam dukkandan yeni çıkmistin bak Hahaha tekrar girecek gibi gözüküyorsun NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
iyi geceler ahali
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı Orhan tam dukkandan yeni çıkmistin bak Hahaha tekrar girecek gibi gözüküyorsun NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi. Dur kanka dillendirme aman diyim Ali Şef falan görür hoş olmaz [emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi