Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Yokuşlar virajlar bizden sorulur abi zorluğu severiz :Rockn Roll: çok yokuş oldu burada biraz da düzlüğe çıkalım da kolları dinlendirelim aga :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı çok yokuş oldu burada biraz da düzlüğe çıkalım da kolları dinlendirelim aga :) Bencede abi zamanı geldi :cheesy:
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Bencede abi zamanı geldi :cheesy: kolların niye yorulduğunu soran yok ama :) :) :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı kolların niye yorulduğunu soran yok ama :) :) :) Ağırlık çalışmaktan :cheesy:
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Ağırlık çalışmaktan :cheesy: yok be kanka 2 haftadır spora gidemiyorum :( beli sakatladık kısmetse haftaya devam :Rockn Roll:
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı yok be kanka 2 haftadır spora gidemiyorum :( beli sakatladık kısmetse haftaya devam :Rockn Roll: Bende bisikleti toparladım (benzin zamlarıyla alakası yoktur:cheesy::cheesy:) eski formuma dönücem kısmetse
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Bende bisikleti toparladım (benzin zamlarıyla alakası yoktur:cheesy::cheesy:) eski formuma dönücem kısmetse zincirini iyi yağla bro :) :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı zincirini iyi yağla bro :) :) Hazır her şey ateş ediyo :Rockn Roll:
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Hazır her şey ateş ediyo :Rockn Roll: bu hafta çok yağmur var bro ıslama bir yağmurluk ayarla kendine :)
iyi geceler RR ailesi. Hafta sonunuz güzel geçsin.