Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Uzman Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim hafta sonu benimde pek belli değil ama katılmak için elimden geleni yapicam SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben malesef direk katilamiyorum abi :(( SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Ben malesef direk katilamiyorum abi :(( SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sendemi perşembeye gelin bak olmuyo böyle orhan
Alıntı: ercan__genc Nickli Üyeden Alıntı sendemi perşembeye gelin bak olmuyo böyle orhan Abi napayim ama ya :( SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi geceler RR
herkese iyi geceler
[QUOTE=ercan__genc;315522] Alıntı: Chopper_alp Nickli Üyeden Alıntı Haklısın abi çok saldım bu ders işlerini... Sen nasılsın abi? [emoji869] iyiyim bende kac haftadır yüzünüzü görmüyorum toplantılardan uzak kaldım şu pazar gelse deyin ip cekiyorum Aynen abi özlettin kendini, pazar ben gelemiyorum bu seferde ama 12 mayıs ı kaçırmam mağlum çok büyük bir buluşma bizi bekliyor... [emoji847] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Chopper_alp;315531] Alıntı: ercan__genc Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi özlettin kendini, pazar ben gelemiyorum bu seferde ama 12 mayıs ı kaçırmam mağlum çok büyük bir buluşma bizi bekliyor... [emoji847] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi doğru diyon buluşma kacmaz alp
İyi geceler RR ailesi [emoji869] NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
Alıntı: Rusgarguler Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler RR ailesi [emoji869] NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi. iyi geceler rüzgar
Alıntı: mersinorhan Nickli Üyeden Alıntı Yok bu gönüllülük esasli ya [emoji23][emoji23] SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İyi peki madem öyle diyorsan [emoji23][emoji106] F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi