ben gelemiyorum yavvv ehliyeti aldıktan sonrakilere katılacaığım yavvv. :? :?
Yazdırılabilir Görünüm
ben gelemiyorum yavvv ehliyeti aldıktan sonrakilere katılacaığım yavvv. :? :?
yaw yuw yok kendine güveniyorsan motosiklet kurallarınıda iyi biliyosan gel aramızda kaynatırız seni .......Alıntı:
Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
ehliyet önemli üstad. :oops:Alıntı:
Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
inşallah en kısa sürede katılırsın gezilere...
Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
ne güssssel dotluklar kurduk ve kuruyoruz dimi yavvv.
kino baba tanışalım artık yav :cheesy: :cheesy:
okanım e hadi artık :lol:
tanışmadığım tüm dostlar için . eskişehir bekle biziiiiiiiiiiii :scared:
Yaw bakın , delirtmeyin adamı , Aksu baba, Kino Baba nası poz vermiş ! Muhabbete bak , yaw nası olur , bensiz muhabbet nası olur ? Ağlarım bak sinirden !Ben de uyumadım bile , Öcü Yü yıkadım sabah 06:00 da şimdi cilalıcam , heyecan bastı !
Bi de işin yoksa İakyürek'i bekle. Akşam 10 da gelcekmiş, e bide , eresi gün Carvalho grubu getircek. Yaw ben şimdi çıkıyım , geliim Eskişeer'e akşam dönerim , soora yine beraber geliriz. Naapçamı şaşırdım , bloku çatlatçam nerdeyse.
CİDDEN SİNİR OLDUM ! Ben niye hala burdayımmmmmmm? Bayılcam şimdi !
http://img207.imageshack.us/img207/295/p6200122xp1.jpg
:cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :ban: :pls: :scared: :scared: :frown: :cry: :duvar: :duvar: :warred: :cry: :twisted: :P :P
Babalara bak, nassı poz vermişler, hehehe...
Dün gece hanımla beraber 22:00'da Okan'ın kampı bastık. Okan'ın keyfi bi milyon. Çok beğenmiş mekanı. Ben de aslında, ilk defa gece takıldım oraya, harbiden güzelmiş. İki duble rakı parlattık, Kuzen Aprilla da vardı. Gece yarısı eve döndük, beni kesmedi, hanımı bırakıp çorbacıya gittim, bi tuzlama, tereyağlı, ohh bee.. Avea gibin. HAdi herkese hayırlı yolculuk olsun..
çok güzel olacak gibi görünüyor,son ana kadar durumu ayarlamaya çalışıyordum,ve en nihayetinde inşallah bir aksilik olmazsa cumartesi grubuyla beraber ben de aranızda olacağım,2 adet tulum ve 4 kişilik çadırım mevcuttur,yeterli gelir herhalde,yola çıkan kardeşlerimize kazasız belasız keyifli sürüşler:)
Evet arkadaşlar dün telefon trafiğimiz vardı, Kino baba ve Okan ile. Ankara da akşama doğru Kino baba ile buluştuk görüştük sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. Doyamadık sohbete ve devamı inşallah Eskişehir de ve ileriki buluşmalarda. Çok memnun oldum bir dost kazandığım için. Ayrıca Kino baba ya baba demeye şahit ister, maşallah delikanlı gibi. Aile olarak çok sevdim. Evet demek bizde de varki bir dürüstlük, Allah nasip ediyor, Kino baba gibi insanlarla tanışma fırsatı veriyor. İyi ki tanıdım sizleri.
Kaldı 1....
Bugün yola çıkacak (çıkan) arkadaşlar iyi, keyifli yolculuklar.
Yarın kısmetse ekibi tamamlıyor olacağız...
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z 8) :evil: :cheesy: :mrgreen: :D
tüm dostlara hayırlı yolculuklar
işlerden dolayı gelemedim ama kalbim sizlerle
kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah
dostlar regallerimizin performanslarıda merak ediyorum dönünce herkes yazsın sorun oldu mu olmadı mı diye
hade bakalım hayırlı buluşmalar iyi eğlenceler
Ben adminleri karşılamaya gidiyommmmm...