Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı abi bursaya geldim ya rutin öyle çok uzun bi yol değil :D pazara kadar ordasın yani :) 8) hadi bakalım dinlen iyice(yapabilirsen :) )
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı pazara kadar ordasın yani :) 8) hadi bakalım dinlen iyice(yapabilirsen :) ) abi burda daha çok yorulıyorumda geziyorum en azından ya kütahyada hiç bişey yok ki
Alıntı: Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı abi burda daha çok yorulıyorumda geziyorum en azından ya kütahyada hiç bişey yok ki işte o yüzden yapabilirsen dedim bro :Rockn Roll:
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı işte o yüzden yapabilirsen dedim bro :Rockn Roll: sen nabıyon abi
Raporluyum evde yatıyorum bro Ankara öncesi iyileşmeye çalışıyorum bildiğin gibi Alıntı: Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı sen nabıyon abi çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı Raporluyum evde yatıyorum bro Ankara öncesi iyileşmeye çalışıyorum bildiğin gibi çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi Ankara ya dipçik gibi gelirsin sen :D
Alıntı: Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı Ankara ya dipçik gibi gelirsin sen :D hedefim tam olarak öyle bro yoksa o yol bu belle hiç çekilmez :/
Iyi akşamlar rr ailesi
İyi akşamlar RR Bu mesaj Tabldotcu Rüzgar Usta tarafından gönderildi.
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı hedefim tam olarak öyle bro yoksa o yol bu belle hiç çekilmez :/ Dipçik falan hayırdır :::::