an itibariyle motorsuz bir hayat sürücem ankaraya da yürüme gelmeyi düşnüyorum yürüyerek gelcek olan varsa yürüyenlerin yol kaptanlığını yapabilirim :D
Merhaba Oğuzhan hayırdır ne oldu
04.Mayıs.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Oğuzhan hayırdır ne oldu
başkanım mehmet aldı benim motoru şuan eskişehire gidiyor ben de arayıştayım bakalım :)
04.Mayıs.2018
CELİL
Alıntı:
Oğuzhan Ocak Nickli Üyeden Alıntı
başkanım mehmet aldı benim motoru şuan eskişehire gidiyor ben de arayıştayım bakalım :)
ikinizede hayırlısı olsun 1 haftaya yeni motoru alıp Ankara'ya gelirsin inşallah orada yeni makineyı ıslatırız :) :) 8)
04.Mayıs.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
ikinizede hayırlısı olsun 1 haftaya yeni motoru alıp Ankara'ya gelirsin inşallah orada yeni makineyı ıslatırız :) :) 8)
Hayırlısıyla inşallah benimde hedefim o ama sadece benim değil Mehmetin yeni motoruda ıslatmak lazım dimii :) :)
04.Mayıs.2018
CELİL
Alıntı:
Hayırlısıyla inşallah benimde hedefim o ama sadece benim değil Mehmetin yeni motoruda ıslatmak lazım dimii :) :)
Haklısın :)
Mehmet Ankara'ya Hazırlıklı gel :) :) 8)
04.Mayıs.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
Haklısın :)
Mehmet Ankara'ya Hazırlıklı gel :) :) 8)
Başkanım motor izmirde Alper Başkan var bir tek izmirde dimi?
04.Mayıs.2018
CELİL
Alıntı:
Başkanım motor izmirde Alper Başkan var bir tek izmirde dimi?
Evet (birkaç kişi daha var ama pek aktif değiller )
Yarın hafta sonu Alper başkana ulaş şansını dene belki uygun zamanı olur bakar makinaya 8)
04.Mayıs.2018
Oğuzhan Ocak
Alıntı:
Evet (birkaç kişi daha var ama pek aktif değiller )
Yarın hafta sonu Alper başkana ulaş şansını dene belki uygun zamanı olur bakar makinaya 8)
Bende öyle yapmayı düşündüm sizden onay aldığıma göre yarın bir ararım teşekkür ederim :)
04.Mayıs.2018
nedemek
gençler ben Güneşli'ye geçiyorum evde çok bunaldım çay kahve içmek isteyen varsa ısmarlarım :)