Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Size günaydın bana kara gün saçlara veda ediyorum bugün.... Berkay niye saçları kesiyorsun işmi buldun yoksa askermi oluyorsun :)
Alıntı: Emredemir Nickli Üyeden Alıntı Niye hayırdır askere felan mı gidiyorsun :) Askeri mülakatlara giricem abi 1 haziranda Ankaradayım
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Berkay niye saçları kesiyorsun işmi buldun yoksa askermi oluyorsun :) İkisi birden başkan astsubaylık mülakatlarına giricem
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı İkisi birden başkan astsubaylık mülakatlarına giricem Hadi hayırlısı olsun inşallah :) 8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Hadi hayırlısı olsun inşallah :) 8) İnşallah başkan8)
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Size günaydın bana kara gün saçlara veda ediyorum bugün.... Kökü sende yine uzatırsın, tabi işin olur inşallah uzatmak zorunda kalmazsın :)
İyi günler RR... 8) F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Ömer Nickli Üyeden Alıntı Kökü sende yine uzatırsın, tabi işin olur inşallah uzatmak zorunda kalmazsın :) Valla iş olduktan sonra saçı emeklilikte uzatırım Ömer abi o önemli değil :cheesy:
Alıntı: Captain Nickli Üyeden Alıntı Askeri mülakatlara giricem abi 1 haziranda Ankaradayım Geddiiiiiii saçlar geddiiiiiiii :)
Alıntı: Emredemir Nickli Üyeden Alıntı Geddiiiiiii saçlar geddiiiiiiii :) Valla geddi abeyyy