hadi bakalım çabuk ye yemeğini merakla resimleri bekliyoruz 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Cumleten bol keyiflı haftasonları Raptorrıders:cheesy:
Erkanım muvekkilim haklısın benimde gozum Cihanı sureklı aramak da artık birsekılde cozum bulmalı bu duruma:x
Engin bravo,yagmurlu havalarda ozellıkle de bızım lastıklerle tehlıke ıkı katına cıkıyor,acil olmadıkca ya bende kullanmıyor yada x2 dıkkat ıle kulanıyordum8)
cihan döndü zaten dün buradaydı bugün haftasonu dışarıdadır o 8)
cihan döndü de benim mesajlara dönmüyor :(
haklısın cevdet zaten ben yerler ıslakken kullanmaktan nefret ediyorum her yer çamur oluyor bir kere kullandım bir daha kullanmam yani...
abi yemek siparişini verdim ha geldi ha gelecek kurt gibi acıktım da ne zor işmiş o civataları sökmek hangi insan azmanı sıktıysa sökene kadar parmaklarım koptu yani :D sinyaller shadow sinyalleri gibi oldu durun çekip fotoları geleyim yemeğide kapıda karşıları artık :D
burdan olmaz abi ben bir araya gelince alcam onun gönlünü :D
Hadi bakalım millet yorumları alalım....
başka ne yapılabilir....????
http://hizliresimyukle.com/images/2013/03/16/P4XhW.jpg
Güzel olmuş Engin. hatta forumdaki en güzel spyder bence. çok değişik geldi gözüme.
Harika olmuş bana ilham verdi 8)
Engin resimlerin çözünürlüğü çok yüksek olmuş ekranım kitlendi ama bakabildiklerime göre çok güzel olmuş tek sele olması alev desenlerini daha göze çarpar yapmış güzel olmuş birtek ön sinyallerin değişmesi kalmış hepsi çok güzel nazar değimesin 8)