Ya ben ne dedim? Mülayim mülayim bi kölede oturmadık mı , Lunatic abim ve ben? Alla Allaaaa
Yazdırılabilir Görünüm
Ya ben ne dedim? Mülayim mülayim bi kölede oturmadık mı , Lunatic abim ve ben? Alla Allaaaa
len kendin inanıyon mu bu yazdııına :twisted: :evil: :PAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende bir saat sonra yola çıkıyorum, şu an saat 12 yani birde yola çıkıyorum, banada yer açın.
Alper eğer pompayı almadıysan yandın sana şişirteceğim yatağı.
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER,ALLAHA EMANET OLUN.
Baba ! Hayırlı Yolculuk !
Speedy, sen kendini Müslüm Baba'yla karıştırdın :P
Müslüm Baba, hayırlı yolculuklar bu arada...
müslüm baba hayırlı yolculuklar....
Arkadaşlar herkese iyi yolculuklar! Kendinize dikkat edin, hava çok sıcak bol bol su içmeyi dehidrasyonu bertaraf etmeyi unutmayın! Sizlerle birlikte olamadığım için çok üzgünüm gerçekten! Az önce Zibidi'nin koyduğu fotolarda grubun arabalı vapurdan çıkış karesini görünce içim bir fena oldu... "Ben de o grupta olacaktım" dedim ama kısmet değilmiş...
Bol bol eğlenin, muhabbet edin, sitemiz hakkında konuşun-kararlar alın, işte yapılacak ne varsa yapın ve fotoğraf olayını abartın!! Abartın ki ben de orada olamadığım için bikaç yüz kere daha pişman olayım!!
Tekrar herkese güvenli sürüşler, iyi yolculuklar diliyorum! Yolculuğun da tadını çıkarmayı unutmayın!! Öle hemen Eskişehir'e varmaya çalışmayın!! :)
ah be moon kardeşim. gelseydin keşke. neyse söylediğin gibi seni seksenbeşmilyon kez pişman edeceğimizden emin olabilirsin :lol: :D :mrgreen:
Öle deme İsmail ! Üzülmesin çocuk daha fazla !
Yazık naapsın , kader işte , biz orda laylaylom , muhabbet, eğlence, huzur, keyif yaparken , o lanet İstanbul da pineklemek zorunda kalacak !O istemezmiydi , ilk buluşmada olmayı , adam taa samsun dan geliyo , o iki adım yere gelemedi ! Ne yiyodur beynini şimdi? Öle zırt pırt foruma da bakmasın bence , daha fazla acı çekmemesini sağlamak lazım !Yani bu konuda fazla yazıp, konuşup da , daha sonra parayla bile satın alınamayacak anılardan mahrum kalmasının ne acı olduğunu , yüzüne vurup durmayalım.
Neyse neyse, moon çayılt, üzülme yavrucum i bak biz de senin meşhur , mükemmel salto ve burgularından mahrumuz bişi diyomuyuzzzzz !
(Biri benim boğazımı kessinnnn de susayım artık !) :twisted: :twisted: :cry: :mrgreen: :scared: :-1: :+1: :cheesy: :duvar: :hayir:
Ah zibidim, ah be ismailim!! İstanbul'da oturacak olaydım, hiç kaçırır mıydım! Neyse... Size iyi eğlenceler! Artık haftaya zibidinin ev sahipliğinde coşarız naapalım!! Hadi cümleten hayırlı yolculuklar.. Kazasız belasız gidin gelin!! Ama benim saltolarımı, burgularımı özlersiniz yolda!! :D :D :D