HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paşam berhudar ol.
Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
09.July.2018
Atlıgezgin
Alıntı:
Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı
İyi akşamlar İbrahim Abicim, çok enerjik bir hava sezdim:Rockn Roll:8)
Manavgat için enerjiyi full dolduruyoruz Rutkay. Sen boşsun bu aralar bence sende gel.
09.July.2018
Rutkay Ediz
Çok isterim abi ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum, motorla o kadar uzun mesafe gitmek biraz zor kendimi geçtim size de ayak bağı olurum ama belki başka ulaşım araçları ile gelebilirim otobüs vs gibi. :D kabul ediyorsanız tabii :D
Alıntı:
Atlıgezgin Nickli Üyeden Alıntı
Manavgat için enerjiyi full dolduruyoruz Rutkay. Sen boşsun bu aralar bence sende gel.
09.July.2018
Captain
Alıntı:
Çok isterim abi ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum, motorla o kadar uzun mesafe gitmek biraz zor kendimi geçtim size de ayak bağı olurum ama belki başka ulaşım araçları ile gelebilirim otobüs vs gibi. :D kabul ediyorsanız tabii :D
İyi bir yol planlamasıyla acemi arkadaşlarda ayak uydurabilir bence :Rockn Roll:
09.July.2018
Atlıgezgin
Rutkay, her yolculuk bir tecrübe ekler sana, dinlene dinlene, kasmadan, eğlenerek seyahat edeceğiz. Yollarda güzel ayrıca.
Alıntı:
09.July.2018
Rutkay Ediz
kendime güvenebilirsem dahil olmaya çalışacağım...
09.July.2018
Captain
Alıntı:
kendime güvenebilirsem dahil olmaya çalışacağım...
Bu tecrübeyi kaçırma, kendine güven :Rockn Roll:8)
09.July.2018
kurt
İyi geceler dostlar
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi