EEEeee .. tabi her güssel şeyin bir sonu ve her masanın bi adisyonu olur derler... bizde de oluyor nihayetinde... bi zengin kalkışı yapıyor ve kapıya dooru hucum ediyoruz... du ben önce sen sona deken dışardayız nihayet.. günün toplanma sebebi ve arap tayı kılıklı geyiğine ilham veren bi Regal Raptorun başına toplanıp-ki tek bi adet bulabiliyoruz.. regallerin göç zamanıymış kalmamış..- incelemelerde bulunuyoruz... Aplalar yorgun, aplalar üşümüş... diyolar gidelim ..ama babalar takılmışlar bi kere, nası gidibilinirki.. gidilesi bi durum yok.. ama.. ama.. gidiliyor sonunda daalınıyor... Şimdi diiceksinizki ii de kim kimdir bi yazaydın... yahu kardeşim ben isim özürlü, hafif- ama harbiden hafif- şapşal bi adamım... Şimdi ne diim.. bak şu en sağda ki Serkan.. Hakkinen Serkan.. en solda ki de Fatih.. Sade Fatih.. öölee dedii.. sona Müslüm Baba ... herkesler tanıyodur ..ortada ki.. efenim eşleri hanım efendi.... saygılar.. ikinci kez tanıştık ama ben yine hatırlayamadım isminizi af buyrun.. dedim.. şapşalım diye.. Gökhan bey.. ewet yanılmadınız .. O irice olan beyfendi( ama kesin bi sohbet etmeniz lazım.. baba süper ya...) efenim sol yanlarında ki pek mustakbel eşleri.. ş-a-p-ş-a-l-ı-m... hatırlamıyom.. efenim Gökhan beyin diğer yanında ki hanım efendi İnci Örtmenim... Harbiden mincik.. ve diğer Köşede... diğer tarafata oturan beyfendi....EEEEeeee... şey... hatırlamıyom ismini... bu arada bu isimler alttaki fotoyla ilgili diil... üsttteki fotonun sıralaması bu.. niye mi?... Ben kılımda ondan... :mrgreen:
http://upload7.postimage.org/41457/IMG_0142d.jpg