Belkide türkiye de ehliyetim yok die yada sınırlar içinde ki ilk motor diyemi öle oldu
Yazdırılabilir Görünüm
Ben spyder kullanıcısıyım genelde şehir içi kullanıyorum ama uzun yol da yaptım. motoru ilk aldığım gün 250 metre zor götürmüştüm. hafif, yarı otomatik 125cc cup motorum vardı daha öncesinde. Spyder alışana kadar gerçekten zor geldi bana. Özellikle yavaş giderken manevrada zorluk çektiriyor. ve yine gidon mesefasinden olsa gerek yokuş aşağı giderken bir yere dönmek istediğinizde ön freni çok makul kullanmanız gerek. ön fren dönüşlerde sıkıldığı zaman bir takım absürt hareketleri oluyo motorun dengesi falan şaşıyo güvensiz hissettiyor. Onun dışında başka bir sıkıntısı şuan için aklıma gelmedi. Alıştığınızda gerçekten çok keyifli bi motor. Trafikte çok fazla zorlanmıyorum ortalama bi motorun geçeceği her yerden rahatlıkla geçiyorum. ayrıyetten uzun yol da yaptım bursadan 1 kez mola vererek istanbula kadar geldik artçılı bi şekilde. tabi arkadaki ayvayı yedi ama ben pek yorulmadım :)
valla çok aşırı bi dönüş yaptım spyderdan salı günü manisadan 2012 model 5000 km de Asya Ghost 350 alıp geliyorum hayırlısıyla
Eminim şunu diyenler olucak spyder diyordun ne oldu? diye
2 gece önce gezmeye çıktım petrolde 2015 350 spyder gördüm yeni almış sahibi ghost la yan yana getirdik tamam spyder çok güzel ama ne bileyim ghost (yani daytona) daha dolu göründü gözüme bide şöyle düşündüm ben malum kilolu biriyim birdee denizlinin yolları dillere destandır kazı çalışması hiç bitmez bigün kazayla sert bir çukura girersem maşa önde olduğu için şasede aşırı yükden dolayı çatlama yapabilir diye düşündüm bide arkadaşdada ghost olunca ikiz makina yapalım dedik güzel projelerimiz var o yüzden ghost alıyorum inş salı günü öğle saatlerinde motor benim olucak :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll: