Sonunda gönlündeki motora kavuşabilmene çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Sonunda gönlündeki motora kavuşabilmene çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle. nazar
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler8)
Hayırlı olsun. Bir Spyder ilanı daha kapatılmış oldu. Kazasız, belasız sürüşler. Umarım ben de sizin gibi istediğim motora kavuşabilirim.
Ooo makine çok güzel güle güle kullanin
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese temennilerinden dolayi cok tsk ederim..umarim herkes istedigi motora sahip olur,,,cunku istedigini elde etmek tarifi edilemez bi duygu...
ilk 5-10dk motorun ustunde sadece oturdum calistirmadan inceledim...sonra kullanmaya basladim..ilk 10 dkdan sonra alistik birbirimize...gunun yorgunlugunu anca simdi evde otururken farkettim..motor kullanirken yollar bitmesin diodum..
Motor daha 1400kmde...sahibi 60 yasında İngiliz meraktan almış kullanmamış gözu gibi bakmış...çocuğu olmadığından motoruma çocuğum gibi baktım gergin temizledi dedi..ekranlarında da II insan olduğu belliydi...ama tek şanssızlığı satış pazarlama işi yapan benle karşılaşması oldu...kendiside anlamadı nasıl pazarlık yapıp satın aldığımı..hatta noter masrafını karşılayıp depoyu fulleyip...yağ değişimi ve komple bakım yaptırıp verdi..1 yıllık vergisi de odendi eski sahibi tarafından :). Son olarak branda hediyesi iyi oldu...kısacası sansliyim