Daytona kardesim biri sifir biri 2.el 7000 de benim gonlum sifir olan beyaz da ama bakacaz
Yazdırılabilir Görünüm
Daytona kardesim biri sifir biri 2.el 7000 de benim gonlum sifir olan beyaz da ama bakacaz
Hahaaha yahu ben bilmeden reklam yapmıştım. Eren kardeşim yarın sizinle gorusecez. Aldora kardeşim senle aynı firkirdeyim 2000 fazla verim kız oglan kız almak işime geliyor :). DAYTONA alinca da ilk isim gidonu değiştirmek olacak gibi. Bu arada resim yükleme yı ben niye beceremiyom.
Erdem hayırlısı olsun sıfır makinanın fiyatını yukarıda reklam linki olan motosikletcim'den karşılaştır onun fiyatları genelde daha uygun olur Ankara'ya kargo ile gönderi yapıyor
Resim yükleme en kolay tapatalk üzerinden yapılıyor onun dışında internet'ten resim yükleme sitesi diye arama yap çıkan herhangi bir siteden yükleme yapabilirsin 8)
Sayın başkan buradaki ile fiyat aynı hatta 50 lira daha ucuz :) Ama tek kafadaki soru fuara yeni model gelecekmi. Bana modellerin veya cc olarak motorların ve teknolojisinin değişmeyeceği söylendi. 8500 den aşağı ikinci el yok zaten. Bu da beni sıfıra itiyor. Ben uzun sure kullanmayi dusunuyorum. İlginize ve yardımıniza tesekkur ederim.8)
Evet onlar biraz daha fazla olacak ama motorlarda değişiklik olacak mi bilgisi olan varmı?