YA ŞEMSİ BAK BİR SEN ÇAMUR YAPIYORSUN GÜLÇİN LAF ETMEDİ, BENİM FATOŞ OK VERDİ, MEHMETTE TAMAM DİYOR SEN NİYE BÖYLE EDİYON BAKİİM. ÇOK AYIP ÇOK. HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA
Yazdırılabilir Görünüm
YA ŞEMSİ BAK BİR SEN ÇAMUR YAPIYORSUN GÜLÇİN LAF ETMEDİ, BENİM FATOŞ OK VERDİ, MEHMETTE TAMAM DİYOR SEN NİYE BÖYLE EDİYON BAKİİM. ÇOK AYIP ÇOK. HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA
aşiretdemi bizle gelecek???
Bence bu topiği henüz görmediler o yüzden kimsenin sesi çıkmıyor. Ben tüm artcıların adına karşı geliyorum.
Ama bu kadar meraklı iseniz Jamikaya gerek yok Bebeğe takılın bir kaç gün derim
sonra aşiret orayı sevip de geri gelmek istemezse karışmam :cheesy:
Sizin yalnız gitmenize razı olmadı gönlüm köye haber saldım bizim aşiret ile eşlik edicez size :x
ozaman once bebekte alıştırma yapalım. evet buluşma bebekta yapılacak 2 tur atılacak ve jamaikaya dogru yol alıncak
YA BEBEĞİ HEP GÖRÜYORUZ AMA JAMİKA BİR BAŞKAAA
neyse jamaica buyuk yer hem bizi hem aşireti kaldırır herhalde :D
şöyle yapsakk: jamaikadaki bebeklere gitsek. pardon jamaikada da bebek diye bi semt varmış. oraya gitsek dicektim
Yaw hatunum ya şimdi onlara 25 lik çadırda yetmez 2 şer çadır isterler şimdi sonra bide enişte gene gelelim diye tuttururlar ondan sona işin yoksa her ay yollara dökül.Sen bilirsin ister yanlız bir kere ister aşiretle her ay :P :P :PAlıntı:
yenikoyluartcı Nickli Üyeden Alıntı