Aramıza hoşgeldin Barış umarım en kısa zamanda RR ına kavuşursun
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldin Barış umarım en kısa zamanda RR ına kavuşursun
yok yok artıkın gizli diilsin... ne yaptıysan yaptın düzeldi... artık görüküyon....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoşgeldiniz...
abi bu çoçuk seni alacaklı gibi arıop hbrin olsun :D
LA SALIN TOPRAAMIN YAKASINI YAVVVV.. ONLAR 4KİŞİ HEPSİDE İİİ ARKADAŞLAR .. YARDIMLARI SAYESİNDE BU GÜN BU SİTEDE YAZI YAZABİLİYOM.. YOKSAM PAZAR GÜNÜNDEN BERİ HALA O KUMLARDA KIPRAŞIYO OLACAKTIM....ŞŞŞŞŞŞ.. UĞURCUUUUKKKKKK..... :twisted:
ne bilem ben abi girdi slm okan abi yokmu dedi yok otur bekle birazdan gelir dedik gitti 2 saat sonra gene sordu yok dedik çay falan verelim dedik yok ben gidiiim dedi bole aralıklı elip gidince sende ortalarda olmayınca kıllandık :d yoksa seni o durumdan kurtardıkları için hepimiz olnara minnt duyuyoruz :D
ULA Bİ ORDASIN Bİ BURDA YETİŞEMİYOM SANA CEVAP YASMAYA YAVVVV...... :mrgreen: :mrgreen:
iri olabilirim ama kıvrak ve ceviğim :D
PESS YAVVVV PESSSS.... BAŞIM DÖNDÜ VALLLAA.... MODERATÖRÜ OYALAMAKTAN CEZA YİİCEN BAHH SÖLLİM.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hmmmm.... ozaman ben en yakın zamanda samsuna geleyim sen beni çiftlikte motorla gezdir çalıkuşunda döner yedir. pazar gunude kıymalı yedir oyalamıyayım seni:D bafra dondurmasında gül seklinde bide dondurma isterim :D