Yazdırılabilir Görünüm
Halbu ki güzel bir ikili oldular:D
Yakında videoda geliyor
Abi yiğit kaan öyle bi yatmıştı ki bi ara arkalarından giderken bayıldı sandım, yanından geçerken kontrol ettim hareket var mı diye valla :cheesy: Alıntı: dbxerdem Nickli Üyeden Alıntı Eren aliskin nasilsa :cheesy: bu sefer de Ali kardesim sirtustu yatarak gider 8)
Aldora ses ayarı mı verceksin videoya :cheesy: mümkünse ben bi drag star sesi alırım :Rockn Roll: Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Yakında videoda geliyor
:cheesy: sırf kargasekmezdeki virajlar için bidaha tek gidicem oraya :)
Alıntı: ereneren Nickli Üyeden Alıntı :cheesy: sırf kargasekmezdeki virajlar için bidaha tek gidicem oraya :) Eren benide gotur, benide[emoji12] ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: erhan_ Nickli Üyeden Alıntı Abi yiğit kaan öyle bi yatmıştı ki bi ara arkalarından giderken bayıldı sandım, yanından geçerken kontrol ettim hareket var mı diye valla :cheesy: :) Vallahi abi kendımi rüzgara bıraktım birazda koltuk geniş olunca yatayım dedim. Motor biraz yamuldu ama olacak o kadar.
Alıntı: Andarkan_ Nickli Üyeden Alıntı :) Vallahi abi kendımi rüzgara bıraktım birazda koltuk geniş olunca yatayım dedim. Motor biraz yamuldu ama olacak o kadar. Yiğit Kaan olur böyle şeyler biz takılıyoruz 😅
Biliyorum Aldora abi