Biz söylemicektik sen yaptın kendine.bak mıttapa için de hevesş kursağında kaldı dedim günün özetinde.viktoria demedim bile.aha şimdi dedim...hadi beeee hay allah:))))
EVREN
RaptorRiders Bodrum
Yazdırılabilir Görünüm
Bodrum bir alemsiniz maşallah Raptor Riders de bir ilk'i hamamda toplantıyı gerçekleştirdiniz :p:):Rockn Roll:8)
Yine evren abla anlatılabilecek en güzel dille günümüzü özetlemiş :) erdinç abimi çok sevdiğimden dolayı biraz uğraştım bana koymaz osmanlı masajı biz osmanlı torunuyuz falan dedim günümü gösterdi bana videosunu evren abla paylasirsa bi izleyin derim :) ama ne olursa olsun gerçekten çok rahatladım o masajdan sonra belimin ağrısı bile geçti. Burdan erdinç abime kocaman öpücükler yolliyorum ellerine sağlık abim :) çok güldük çok eğlendik gülmekten karnımız ve yanaklarımız ağrıdı :) onun dışında hepimiz yol yaptık motorlarımızla özellikle milastan gelenler. Yani her dakikası dolu dolu geçen çok güzel bir gündü :) Herkese tek tek teşekkür ederim seviliyorsunuz :)
Herkes kaldıramaz denizzzzzz :) ayrıca hepimiz manevi olarak fazlasıyla kârlıydık bu işten :)
Evet güzel ailemmm yine bir güzel toplantının sonrasında her zamanki gibi evren ablamız toplantımızı özetlemiş. Fotolar ilgi ve alaka harikaydı RaptorRiders olarak ilk hamam toplantımızın bu kadar keyifli geçeceğini sanmıyordum. Ama kesinlikle Diğer İllerdeki arkadaşlarımızda bu hamam toplantısını yapmaları lazım. Bu güzel günde bize hamamı açan Erdinç'e Hamamda güzel pozlar yakalayıp o anı ölümsüzleştiren Evren'e bu toplantıyı organize eden Ozan Şef'e ve benimle birlikte milastan hamama hamamdan milasa kadar eşlik eden Oğuz,Mustafa,Deniz ve Ufuk kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum.. Hepinizi Çok seviyorum Güzel Ailemm... Bir Başka Güzel Toplantılara.....