Tayfun bu arada söylemeden geçemeyeceğim imzan SÜPER olmuş tebrik ederim :alkis: :alkis: :alkis: fallaaa kimsenin aklına gelmezdi :cheesy: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Tayfun bu arada söylemeden geçemeyeceğim imzan SÜPER olmuş tebrik ederim :alkis: :alkis: :alkis: fallaaa kimsenin aklına gelmezdi :cheesy: :cheesy:
tayfun imzan süper olmuş
ama aidikurt a torpil mi yaptın 2 defa görür gibiyim yoksa benzetiyormuyum
üsten 3 ve altan 11. aidikurt deilmi admin diye torpillimi oo yoksa ben gözlük numaramımı değişimmm
ahan o kalabalıkta nasıl da dikkat ettin kino baba..... muhteşemsin beaaaa. bi de göslükten bahsediyon....ne gerenk varki... tööööbeeeeeeee..... :cry: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
merhabalar herkeze
bir terslik olmazsa bugün d 100 sahibi olucak bilgisiolan bana biraz nelere dikkat etmem gerektiğini
anlatırsa sevinirim.
bi terslik olmuşş sanırım ki lafın yarım kalmışş polatım.. :mrgreen: .. sen en iisi önce bi tanışşma başlığında bi tanıt kendini.. bisde güssel bi hoşgeldin diyebilelim sana yiğidim...Alıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı
şimdi yazıyı biraz düzelttim sanırım gerçi biraz düşük bir cümle kurmuşum ama anlaşılıyor sanırım
inci örtmene özelden at mesajı dönsün sana... onda da var bu nadide makineden.. ama bizim camiada ismi püsüklettir onun bilesin.. hayırlı olsun.. ... üye listesini tıkla.. yukarıya amaya inci yass.. sona yeşil zarfı tıkla ..
teşekkürler ederim püsüklet im var artıkk sağoll
amma ne güssel bi püssüklet... saatte 100 kmnin üstüne çıkıyo... sona kafadan soğutmalı bi makine... züpper bi hava soğutma... için rahat olsun sen bize bakma .. kıskanıyosda püsüklet diyosss.. iinci örtmeni kızdırmak için...
benim püssüklet in birde arkadaşı var bende CBR 125 :)