onu bunu bilmem inci ablanın lahana dolmasını yemişimdir... mükemmeldi e birazda acı vardı ağzımıza layıktı valla :mrgreen: :cheesy:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
onu bunu bilmem inci ablanın lahana dolmasını yemişimdir... mükemmeldi e birazda acı vardı ağzımıza layıktı valla :mrgreen: :cheesy:Alıntı:
sadece lahanayı değil arzu hatırlasana; tophanede ne yediğini,orda lahana yoktu sadece ;yaprak ve patlıcan da vardı
ah ablam be ben ona yetişemedim ki keşke bizim motrcular bırakılmı onu bi geldim kim dolma getirdi dedim inci hanım dediler devamı nerde dedim midemizde diye dalga geçtiler... :? :?Alıntı:
oda bi yana ben seni orda tanıdım... ilk sözümde ben dolma isterim olmuştu :mrgreen:
alla alla ben yanlışmı hatırlıyorum azrzu, tabağa koyup sana ben verdim di
yok ablam yetişememiştim.. ben dolmaya ya nerde yanlış hatırlıyon dolma deyince akan sular durur benim için öle :? :? bön bön baka kalmıştımAlıntı:
Ya hocam boyle oluyor hep bu mevzu acıldıgında o yöreden birisi cıkıyor.Ama yapmıyor, agzımızda bir su birikintisi öylece kalıyoruz.Alıntı:
Bizim oradaki yemeklerde içli kofte bilinmez tam ehlinden yiyecektik kaçırdık :cry:
Cok içim yanıyor çoooook :cry: :cry:
Alıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
sen inci ablaya sipariş ver o ne eder eder yapar .... :x
BENDE SÜPER MISIR PATLATIRIM :mrgreen: :P :mrgreen:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
mısırmı oda büyük bi başarı tabikii :cheesy: :mrgreen:Alıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
başka ne yapıyon mesela bardağa su koyabiliyormusun :x :x :P :P (takılıyorum sana kısmazsın inşallah)