Dolu dolu bir gün şahane bir sürüştü hepinize teşekkür ederim hepinizi seviyorum :hastayız:
Yazdırılabilir Görünüm
Dolu dolu bir gün şahane bir sürüştü hepinize teşekkür ederim hepinizi seviyorum :hastayız:
Arkadaşlar Harika bir sezon açılışı,sürüşü oldu herkesin ayağına sağlık nazar :) 8)
Güzel bir günde çok güzel bir gezi oldu. Katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Not: Resimleri ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum.
Guzel ailem doydukmu gezmelere...kicim seleye dis gecirsede bu kadro ile çine kadar giderim diyorum...Hepinizin emegine saglik...
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harika bir gündü, katılan herkese teşekkürler, ayağınıza sağlık.. SAOLSUN VAROLSUN RR
Güzel ,sıcacık resimler.. İstanbul'a bahar geçmiş :) Dostluğunuz daim olsun,tekerinize taş değmesin ..
Açılışı video ile yapalım
https://www.youtube.com/watch?v=hmTrImXGGQo
Langirtta galibiyet alamasakta cok keyifli bir gun gecirdik yine dopdolu yine eglenceli tekeriniz duz bassin her zaman yollarimiz acik ruzgarimiz bol olsun RR AVRUPA
Poseidon tarafindan gönderildi...
Herkese çok teşekkür ediyorum. Daha nice sürüşler olsun inşallah. Harika bir gündü
gerçekten çok keyifli bir gündü acayip keyif aldım
"bu ekiple sürmek bir harika dostum"
sadece silivri çıkışı yollar birazcık bozuk bir süre orası birazcık yordu onun dışında çok keyifliydi gerçekten 8):Rockn Roll:
katılan, katılamayan, emeği geçen herkese teşekkürler