Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Adam öğrenci İsmail :) Ne patatesli böreği :) Sen böreği hallet bi dahakine Oğuzhan da Kütahya'da göl kenarı mangal yapar :) Haydeee biz vurduk sen öldürdün kaptan :)
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı Haydeee biz vurduk sen öldürdün kaptan :) Mangal nerden cikti yahu
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı Haydeee biz vurduk sen öldürdün kaptan :) Altın vuruş yaptım SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Mangal nerden cikti yahu Anlamadım? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Anlamadım? SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Abi diyorum ki kütahya eskişehir arasindaki golün orda nasil guzel olur😄😄😄😄😄
Muhabbetinizbol olsun arkadaşlar.
Alıntı: temurbeg Nickli Üyeden Alıntı Haydeee biz vurduk sen öldürdün kaptan :) Mangal bence gayet mantıklı neden olmasın :D şöyle mangal başında motorlarla :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Abi diyorum ki kütahya eskişehir arasindaki golün orda nasil guzel olur😄😄😄😄😄 Heeee :) Tabii ki orada daha güzel olur .. Sen mental olarak planlama sürecine başla ..
Muhabbetiniz bol olsun beyler 8)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Heeee :) Tabii ki orada daha güzel olur .. Sen mental olarak planlama sürecine başla .. Ben her daim hazırım abi plana gerek yok siz ne zaman bugün derseniz