adam önümüzdeki hafta diyor nerenle okuyorsun sen.Disiplinli motorcu seni :P
Yazdırılabilir Görünüm
adam önümüzdeki hafta diyor nerenle okuyorsun sen.Disiplinli motorcu seni :P
Tribüne bizide yazarmısın artçımla beraber
Yazmam mı kardeşim :)
1- Carvalho
2- Admin
3- Yasinsubay
4- İakyürek
5- Bull
6- Ozzy
7- Infinitedreams ve motoru
8- uğurcuk
9- sancezz
10- çelebi murat
11- Gençer
12- Barışmert
13-
14-
Teknik moderatör: Okan
Tribün: inci+Firstlady+Kubi+modlady
Amigo: speedy
güsssel 12 yi tamamladık hafiften maç olayına girilebilir...
bu iş sürekli hale gelmeyecek değilmi.Yani bi hafta oynayıp hevesinizi alıp bırakıcaksınız dimi ? :?
Tabiki her hafta olacak bir hafta için bu kadar uğraşılırmı bak biz kombine bilet alıcaz sezonluk
arkadaslar ramazan ayı boyunca bi tanıtım işine gidim aksam 11:30 dan sonrraki maçlara katılabilirim ancak kusura bakmayın
Unuttuğum isim var mı???
Yasin emeğine sağlık...
Ben derim ki büyük sahada oynamaya gerek yok. Kondüsyonlar diptedir muhtemelen :) 5 no'lu sahayı alalım 6'şarlıdan oynayalım derim. Fazla kişi olursa yedekli oynarız, yorulan değişir:) Hem sayıyı da tam toparlayamadık.
Ben bu hafta perş-cum-crtsi-pazar yokum maalesef. Haftaya cumartesi başlama vuruşunu yapalım derim. Siz bu cumartesi bensiz ilk maçı yaparsanız daha iyi olur tabii, ortama alışılmış olur...
Cuma yok muydu bu arada Yasin? Cuma gece 22:00 yahut 23:00 bence çoğunluğa uyar...
Eğer Cuma yoksa cumartesi 20:45'i alalım derim...
Top cambazları sizi :):) :mrgreen: :P
1- Carvalho
2- Admin
3- Yasinsubay
4- İakyürek
5- Bull
6- Ozzy
8- uğurcuk
9- sancezz
10- çelebi murat
11- Gençer
12- Barışmert
13- Gecee
14-
Teknik moderatör: Okan
Tribün: inci+Firstlady
Amigo: speedy
Şşşşşş Aralık'a kadar ben de her maça katılabilirim galiba!! Ulen azıcık ihmal etmeye gelmiyo, direk unutuyosunuz Moon'u! Askere gidince allah bilir halimiz ne olacak!! Göbeğe falan bakmayın sol bek oynarım ben, top geçer adam geçmeeeez :D
Uğurcuk mazeret bildirerek kadrodan affını istedi, sana da 8 numaralı formayı verdik moon'cuum...
1- Carvalho
2- Admin
3- Yasinsubay
4- İakyürek
5- Bull
6- Ozzy
8- moon & keh keh
9- sancezz
10- çelebi murat
11- Gençer
12- Barışmert